Ads 468x60px

dijous, 17 de març del 2011

Si vols aprendre, ESCOLTA!

El dia 15 de març es va fer la primera sessió showroom, sota el títol “Bojos per la ficció: fer un curt, un vell somni a l’abast”.

En aquesta conferència es van mostrar els curts de diferents alumnes i ex alumnes de la facultat. El primer de tots va ser Jordi Ferré,  ex alumne de la 13a promoció, amb el curt que va realitzar per a seminari titulat “Freddy”.  Va començar bastant nerviós pel fet de presentar davant un gran nombre d’alumnes però, tot i així, va aconseguir captar l’atenció del públic. Va explicar les grans dificultats i inconvenients que va tenir al realitzar el curt. Aquest era molt interessant, amb actors poc coneguts però bons i el curtmetratge era molt expressiu. 







El següent que va exposar va ser Javi Muñoz amb el curt “Absència”, que estava mol tranquil i relaxat. També va explicar tots els problemes que va tenir a l’hora de dur a terme la realització del curt. Aquest curt va ser interpretat per actors com la Nina, Emma Vilarasau i Ivana Baquero. Era molt impactant, interessant tant per la interpretació dels actors, com per la bona qualitat d’imatge,  de rodatge i del guió.


Finalment van exposar Oriol Martínez i Chi Shin Hou, que van realitzar un curt a la Xina titulat “Ahong”. Van exposar tranquil·lament captant totalment l’interès del públic i explicant anècdotes molt interessants. Impactava molt el fet que dos alumnes de tercer curs hagin creat un curt a la Xina per diversió amb la intenció que arribés a Sitges i que ho aconseguissin.


Després d’haver escoltat totes les seves experiències i haver vist els curts, ha quedat ben clara una idea, una de les més importants per el món professional, i és que mai deixis d’escoltar els consells de l’altre perquè és el que et fa millorar. La segona qüestió que ha tingut més repercussió ha estat els ànims i la motivació que provoca veure com alumnes i ex alumnes de la teva pròpia facultat aconsegueixen complir els seus objectius. Això incentiva a pensar què és el que realment t’interessa, en què vols treballar, què t’agradaria fer i com podries començar a aprendre sobre aquell camp. L’última idea i també molt important és que, si no t’esforces a realitzar els teus objectius, mai ho aconseguiràs. 


Elena García-Galán

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger