Ads 468x60px

dimarts, 15 de març del 2011

L'elegància del cigne

Direcció: Darren Aronofsky
Guió: Marc Heyman, Andres Heinz, John J. McLaughlin
Intèrprets: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Rider, Benjamin Millepied, Ksenia Solo, Kristina Anapau, Janet Montgomery.
Títol Original: Black Swan
Gènere: Drama, Thriller
Origen: Estats Units
Duració: 103 minuts
Distribuidora: FOX

Una joia, així podria definir la nova pel·lícula de Darren Aronofsky. Tracta sobre el món del ballet, però d’una manera especial i diferent. L’espectador no va al cinema a veure la història de com una jove ballarina arriba a l’èxit superant diversos obstacles, sinó que es troba amb una espectacular història que reflexa perfectament el complicat món de l’artista, un món interior que quasi ningú de nosaltres seria capaç d’entendre’l. És una pel·lícula complexa sobre l’eterna lluita per la superació i la perfecció. A més a més, ens ho transmet des d’un punt de vista diferent gràcies a la gran actriu Natalie Portman, que en aquest film interpreta un personatge magnífic que requereix una forta preparació i dedicació. I pel qual, indiscutiblement, l’actriu ha rebut el merescut Òscar.   
Presenta unes escenes d’una imatge molt bella i de molt bona composició. Una il·luminació extraordinària i una música que ens acompanya de la mà a cada moment. Hi ha moments molt intensos, però aquests, a la vegada, són compensats amb escenes tractades amb molta cura.
Darren Aronofsky i el seu equip han aconseguit fer una pel·lícula bella, violenta, brutal, sensible, terrorífica i meravellosa. Felicitats!


Bruna Garcés

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger